Locatie, Amsterdam, NL
+31 (0)616539103
info@jmbthedj.com

Ervaring

JMB the DJ - Passion for Music & Dance!

JMB heeft een zeer ruime ervaring met het draaien op alle soorten events.  In de toonaangevende clubs, zoals de Paradiso, Hotel Arena Amsterdam, Holland Casino (Amsterdam, Utrecht en Rotterdam), Westergasfabriek, enz. Hij voelt zich thuis op kleine- en middelgrote events, zoals Delcious Beats, Club Latin Mix , Sunday AfroLatin Funday (en vele anderen)  maar ook zeker op (mega)grote events, zoals het Latin Village Festival, Amsterdam Dance Event, Eastville (en vele anderen ).

Daarnaast heeft JMB veel ervaring met het draaien op bedrijfs-, verjaardags- en bruiloftsfeesten!  In overleg met u is alles mogelijk, succes voor uw geslaagde evenement is verzekerd. The sky is the limit! Voor alle events heeft hij (indien nodig) de beschikking over een professionele geluidsapparatuur en lichtshow.  Met verschillende apparatuur, belichtingstechnieken en speciale effecten brengt hij uw evenementen tot leven. (Indien u dit wenst kan een professionele lichttechnicus de lichtshow vormgeven, zodat het uiterste uit de lichteffecten gehaald wordt.)

Al deze ervaring maakt dat JMB een betrouwbare DJ is voor alle soorten events. JMB the DJ draait vanuit zijn passie voor muziek. Door zijn muziekkeuze en DJ skills zorgt hij ervoor dat iedere bezoeker van het event kan genieten van zijn muziek. Stilstaan is geen optie, de dansvloer wordt gevuld!

JMB the DJ draait op het Latin Village Festival

JMB the DJ draait op het Latin Village Festival